Főoldal...
Cégnév:
Név :
E-mail:
Kérjük, jelölje meg, hogy milyen szakmai terület érdekli leginkább!
Könyvelők kreditképzése
Könyvvizsgálók kreditképzése
Adótanácsadó, Adószakértő, Okl. Adószakértő kreditképzés
nem kreditképzés
kreditképzés
Áfa, Számlázási szabályok
Házipénztár
Környezetvédelmi termékdíj
Számvitel
Adózás
EU Pályázat
Közbeszerzés
Online pénztárgép
Munkahelyi adatvédelem
EKÁER
Munkajog
Cafetéria
Cégjog
TB járulék, -ellátások, -egészségbiztosítás
Nyugdíj
Követeléskezelés
Béren kívüli juttatások
Adóellenőrzés
Kiküldetések
Pénztárgépek
Szakképzési hozzájárulás
Államháztartás
Hulladékgazdálkodás
Üzleti kommunikáció
Ügyfélvagyon kezelés
Feliratkozás

Szervezetünkről röviden

A Conforg Oktató és Tanácsadó Kft. 1997-ben alakult. Célunk, hogy felkutassuk, összegyűjtsük, feldolgozzuk a gazdasági élet résztvevői számára nélkülözhetetlen új információkat, megkeressük azokat, akik magas szinten rendelkeznek ezekkel az ismeretekkel, és az adott információt eljuttassuk oda, ahol azokra a leginkább szükség van, ahol az átadott ismeretek a legnagyobb hasznot hajtják. Ezzel a tevékenységünkkel kívánjuk elősegíteni, hogy a gazdaság szereplői saját területükön a lehető legtöbbet profitáljanak az általunk közvetített információk felhasználásából.

Ennek érdekében szervezetünk folyamatosan figyelemmel kíséri az Országgyűlés munkáját. Jogszabályváltozás esetén a szakminisztériumokkal valamint a szakmai szervezetekkel egyeztetve választunk szakértő előadót a továbbképzéseinkhez. Ügyfeleink legjobb tájékoztatása érdekében felkért oktatóink mindig elismert és tapasztalt szakemberek, akik személyesen az előadások után konzultációs beszélgetés keretei között készséggel válaszolnak ügyfeleink kérdéseire.

Minőségirányítás

Ügyfeleink igényeinek magas szintű kiszolgálása érdekében szervezetünk az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer előírásai szerint működik. Ez a rendszer magában foglalja a tevékenységeink irányítását és folyamatos fejlesztését a megrendelők, partnerek és ügyfeleink, megelégedettsége érdekében. A Conforg Oktató és Tanácsadó Kft. a Nemzeti Felnőttképzési Intézet által akkreditált oktatási intézmény.

Ügyfélkörünk

Évi közel tízezer ügyfelünk között megtalálhatóak a gazdasági társaságok és költségvetési szervek képviselői és vezetői, számviteli szakemberek, könyvvizsgálók, adótanácsadók, adószakértők, könyvelők. Eddigi sikereinket és ügyfeleink elégedettségét kiváló előadóinknak, a szervezés minőségének, és mérsékelt, piacképes árainknak köszönhetjük. Több mint 1100 szakmai konferencia és továbbképzés megszervezésének tapasztalatára alapozva cégünk folyamatosan fejlesztette információ terjesztő és átadó képességét, bővítette tevékenységi körét. 2003 óta minden évben elnyertük a Pénzügyminisztérium könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzésére kiírt pályázatát.


Cím: Conforg Kft. 1048 Budapest, Székpatak utca 1. Levélcím: 1325 Budapest, Pf.: 378. Tel: 230-5302 Fax: 230-4252 E-mail:
Minden jog fenntartva. A jelen honlapot vagy annak részeit a Conforg Kft. engedélye nélkül
bármilyen formában, vagy eszközzel reprodukálni tilos!